Poloiştii de la CSM Oradea au un meci extrem de dificil marţi seara, acasă, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, în compania campioanei Serbiei, formaţia VK Novi Beograd, în etapa a 2-a din Grupa A a Ligii Campionilor Europeni.

Partida, programată de la ora 21, va aduce faţă în faţă formaţiile care s-au impus în prima etapă.

Vă reamintim că CSM Oradea a debutat cu victorie în Germania, la Magdeburg, unde a învins Waspo Hannover cu scorul de 11-10, în timp ce la Belgrad, campioana Serbiei a trecut cu 11-7 de Steaua Bucureşti.

Se anunţă, astfel, un meci foarte dificil, dar şi important pentru poloiştii de la CSM Oradea. Aceștia se vor baza la acest joc pe sprijinul publicului, care este aşteptat într-un număr cât mai mare.

Conducerea Clubului CSM Oradea anunţă că accesul publicului se face pe bază de bilet, costul unuia fiind de 20 lei, iar pentru elevi, 5 lei, în baza prezentării carnetului vizat pe anul școlar în curs.

Biletele pot fi achiziționate de pe platforma Eventbook.ro sau de la casieria CSM Oradea, de la bazin.

După victoria din faţa Stelei, Novi Beograd a mai evoluat în Liga Regională, unde s-a impus în deplasare, la VK Jug Dubrovnik.

Dacă echipa din capitala Serbiei are numai victorii în actualul sezon, nici CSM Oradea nu se lasă mai prejos, exceptând jocul din campionat cu Steaua, trupa pregătită de Petar Kovacevic a acumulat, la rându-i, numai succese, dintre care câteva foarte importante în cupele europene.

Meciul de polo de marţi seara dintre CSM Oradea şi Novi Beograd va putea fi urmărit şi la TV, în transmisiunea în direct a celor de la Digi Sport.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!