După jocul din Slovacia, din cupele europene, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea revin în campionatul intern şi la meciurile de pe teren propriu.

Sâmbătă, de la ora 19, bihorenii vor disputa partida cu CSM Focşani, un meci ce va conta pentru etapa a 8-a din sezonul regulat al Ligii Naţionale.

Înaintea disputei, formaţia orădeană are o serie activă de cinci victorii în campionat şi un bilanţ general de 5-1 în Conferinţa B, unde ocupă prima poziţie la egalitate cu FC Argeş Piteşti. De partea cealaltă, însă, CSM Focşani vine la Oradea după prima victorie în actuala ediţie a Ligii Naţionale, unde are un bilanţ general de 1-4. Echipa vrânceană are şi un meci amânat, cel cu SCM U Craiova, meci pe care îl va disputa luni, 13 noiembrie, la Craiova.

Cu un moral ridicat, CSM CSU Oradea porneşte ca mare favorită în această confruntare, dar, după cum transmite clubul orădean, nivelul de concentrare şi abordarea corectă a jocului sunt elemente cheie. "Dincolo de abordarea de natură tactică, ori de eventualele dueluri directe între jucători, aspectul mental, prospeţimea şi focusul, pot să conteze", conform conducerii clubului roş-albastru.

Dintre jucătorii mai experimentaţi ai formaţiei din Focşani se remarcă Pavle Reljic şi Sherwood Brown, iar dintre români, Cătălin Petrişor.

Din păcate, antrenorul Cristian Achim nu se va putea baza la acest joc pe pivotul Nikola Markovic, care a devenit indisponibil după ce a suferit o accidentare la ultimul meci, cel din Slovacia.

Partida CSM CSU Oradea - CSM Focşani, programată sâmbătă seară, de la ora 19, la Oradea Arena, în etapa a 8-a a sezonului regulat din Liga Naţională Getica 95, va fi transmisă în direct pe canalul de YouTube FRB TV.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!