După victoria din Liga Campionilor Europeni, de miercuri, baschetbaliştii echipei campioane, CSM CSU Oradea, revin la competiţia internă şi sâmbătă seara, vor susţine următorul joc din Liga Naţională.

În cadrul etaei a IX-a, elevii antrenorului Cristian Achim vor primi replica bucureştenilor de la Dinamo.

Meciul, care va avea loc la Arena Antonio Alexe, se anunţă facil pentru gazde, care vor primi replica unei formaţii din coada clasamentului. Cu o singură victorie şi 6 înfrângeri, dinamoviştii se situează pe antepenultimul loc, fapt care-i face pe suporterii orădeni să creadă într-o victorie fără mari probleme.

La rândul ei, înaintea acestei etape, CSM CSU Oradea ocupă locul IV, cu 5 victorii şi 2 înfrângeri.

Jocul, programat de la ora 20, va fi televizat şi va fi arbitrat de  Bogdan Podar, Cipria Ciocan şi Alin Dragoş.

Pentru această partidă, clubul orădean a comercializat bilete, atât online, cât şi la sediul clubului. De asemenea sunt valabile şi abonamentele.

"Rugăm posesorii de abonamente şi bilete achiziţionate anticipat (indiferent că sunt tipărite ori în format electronic) să le pregătească înainte de a le veni rândul la scanat. Pentru biletele în format electronic este necesară deschiderea fişierului de tip .PDF pe dispozitiv pentru citirea codului de bare de pe bilet. Acest lucru va fluidiza procesul de intrare în sală. Se scanzează codul de bare de pe fiecare bilet/abonament. După scanare, se va face controlul corporal, pentru a preveni eventuale incidente nedorite. Întregul proces durează câteva secunde pentru fiecare persoană în parte. Dacă aveţi în dotare genţi, acestea vor fi verificate la rândul lor, iar procesul de control va fi prelungit cu câteva secunde. Pe această cale facem apel la posesorii de bilete achiziţionate anticipat şi la cei care au cumpărat abonament să facă un efort şi să vină la sală mai devreme decât ora de începere anunţată a meciului pentru a avea siguranţa că nu veţi pierde nicio clipă din spectacolul pe care cele două echipe s-au pregătit să îl ofere. Porţile se vor deschide la ora 18:30", se arată într-o postare pe site-ul clubului orădean.

De menţionat că bilete se vor putea achiziţiona şi de la intrarea în incintă, dacă nu vor fi epuizate.

Etapa din acest week-end din Liga Naţională la baschet masculin mai programează sâmbătă două jocuri în care sunt implicate echipe de pe primele locuri. Astfel, liderul, U BT Cluj va joca la Galaţi, cu CS Phoenix, în timp ce Steaua CSM EximBank, de pe locul II, va primi replica formaţiei BC Mureş.


Etapa a IX-a din Liga Naţională la baschet masculin:

Vineri:

Ora 17:15 BC SCM Timişoara – Municipal Oilimpic Baia Mare (Digi Sport)

Sâmbătă:

Ora 18:30 CS Phoenix Galaţi – U BT Cluj Napoca

Ora 19:00 Steaua CSM EximBank – BC Mureş

Ora 20:00 CSM CSU Oradea – Dinamo Bucureşti (Digi Sport)

Luni:

Ora 19:00 SCM U Craiova – BCM U Piteşti (Digi Sport)

 

Clasament:

1.

U-Banca Transilvania Cluj

6/1

13

2.

Steaua CSM Eximbank

6/1

13

3.

BC CSU Sibiu

5/3

13

4.

CSM CSU Oradea

5/2

12

5.

BC SCM Timişoara

4/4

12

6.

BCMU Piteşti

4/3

11

7.

BC Mures Tg. Mureş

3/4

10

8.

SCMU Craiova

3/4

10

9.

Municipal Olimpic Baia Mare

1/6

8

10.

CS Dinamo Bucureşti

1/6

8

11.

CS Phoenix Galaţi

1/5

7

12.

CS Municipal Ploieşti

0/0

0