După remiza de miercuri de la Brăila, formaţia bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea nu s-a întors acasă, ci a făcut deplasarea în judeţul Ilfov, unde, sâmbătă, va susţine următorul joc din cadrul campionatului Ligii a II-a.

În cadrul etapei cu numărul 27, "roş-albaştrii" orădeni vor întâlni la Clinceni, echipa locală Academica, una dintre fruntaşele clasamentului.

Jocul este programat de la ora 11, iar pentru el, tehnicianul Cristian Lupuţ se va putea baza şi pe căpitanul Claudiu Codoban, căruia i-a expirat suspendarea, după ce nu a putut evolua la Brăila.

Meciul se anunţă foarte dificil pentru bihoreni, care vor avea în faţă echipa de pe locul IV, care şi-n runda anterioară a evoluat pe teren propriu, impunându-se miercuri, cu 3-1, în faţa celor de la Pandurii Tg. Jiu.

Cu 46 de puncte şi 13 victorii, Academica Clinceni este una dintre puţinele formaţii care mai pot spera în acest an la locul de baraj, deşi diferenţa faţă de locul III este de 9 puncte. Astfel, ilfovenii nu-şi pot propune altceva, decât victoria în acest meci.

De partea cealaltă, cu 31 de puncte şi 8 victorii, Luceafărul Oradea se prezintă la această dispută de pe locul 11, o poziţie liniştitoare, care-i dă dreptul însă să evolueze fără presiune şi tocmai de aceea să îndrăznească mai mult şi-n acest joc.

Un eventual succes al bihorenilor, sâmbătă, i-ar putea propulsa pe locul 8.

Dintre celelelate jocuri ale rundei din acest weekend din Liga a II-a se remarcă, în special, confruntările de duminică, atunci când va evolua şi liderul clasamentului, Dunărea Călăraşi.


Programul etapei a 27-a a Ligii a II-a la fotbal:

Sâmbătă:

Ora 11:00 Metaloglobus Bucureşti - Ripensia Timişoara

Ora 11:00 Academica Clinceni - Luceafărul Oradea

Ora 11:00 CS Mioveni - Foresta Suceava

Ora 11:00 CS Baloteşti - ASU Politehnica Timişoara

Ora 12:00 CS Afumaţi - Pandurii Târgu Jiu

Ora 12:00 AFC Hermannstadt - Ştiinţa Miroslava

Duminică:

Ora 13:00 FC Argeş - Dacia Unirea Brăila

Ora 13:30 Dunărea Călăraşi - UTA Arad

Olimpia Satu Mare - Sportul Snagov 0-3 (la "masa verde")

Chindia Târgovişte - ASA Târgu Mureş 3-0 (la "masa verde")