Poloiştii de la CSM Oradea susţin sâmbătă seară la Bucureşti un joc important în cadrul campionatului Superligii Naţionale. Jucătorii bihoreni se vor confrunta la Bazinul Dinamo cu echipa gazdă Dinamo Bucureşti, într-o partidă ce va conta pentru penultima etapă a sezonului regular.

Meciul cu Dinamo este programat de la ora 20 şi se anunță o veritabilă provocare pentru echipa orădeană, în condițiile în care formația dinamovistă tocmai a învins Steaua București într-un meci din Superligă.

Bucureştenii de la Dinamo s-au întărit în acest sezon şi au început să emită pretenţii la primele locuri ale clasamentului, reprezentând o echipă care poate arbitra lupta la titlu. De altfel, în această iarnă ei au învins şi echipa CSM într-un joc susţinut tot la Bazinul Dinamo în cadrul unui turneu internaţional amical.

„În aceste condiții și prin prisma rezultatului din meciul retur dintre Dinamo și Steaua, este necesar ca CSM Oradea să obțină victoria în ambele partide rămase de disputat din sezonul regulat pentru a urca pe prima poziție a clasamentului, una ce asigură avantajul bazinului propriu în ambele faze ale playoff-ului”, scrie site-ul clubului orădean.

Peste o săptămână, CSM Oradea va susţine acasă derby-ul campionatului cu Steaua, într-un joc care este programat vineri, 29 martie, cu începere de la ora 20, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu şi la care intrarea spectatorilor va fi liberă.

În acest retur de campionat al Superligii Naţionale, echipa orădeană antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor a câștigat toate meciurile susţinute până acum.