Ziua de miercuri este foarte importantă pentru Clubul Sportiv Municipal, nu numai prin prisma meciului echipei de baschet masculin cu Kataja din Finlanda, dar şi pentru că echipa de polo CSM Digi dispută, în Italia, poate cel mai important meci al său din acest an.

Ajunsă în premieră în semifinalele LEN Euro Cup, CSM Digi Oradea s-a deplasat la Verona, acolo unde miercuri, de la ora 20, va susţine prima manşă a confruntării cu echipa locală SM.

Foarte important este că formaţia Sport Management Verona este una dintre reprezentantele de seamă ale Italiei, ţară cu un polo extrem de valoros şi apreciat. După cum precizează site-ul oficial al clubului orădean, gruparea din oraşul lui Romeo şi Julieta a ocupat locul al III-lea în precedenta ediţie de campionat naţional.

Interesant este însă şi faptul că CSM Digi Oradea întâlneşte acum o nouă reprezentantă a Italiei, după succesul repurtat în faza sferturilor de finală ale competiţiei, în confruntarea cu Canottieri Napoli.

Meciul de miercuri seară de la Verona este primul pentru echipa antrenată de Kalman Kadar în noul an calendaristic.

Jocul revanşă se va desfăşura pe data de 18 februarie, la Oradea, meci în care va avea drept de joc şi experimentatul jucător Nikola Radjen, cel care va putea debuta atunci sub culorile roş-albastre.

În cealaltă semifinală a LEN Euro Cup, Jadran Herceg Novi, din Muntenegru, o va avea ca adversară pe Ferencvaros Budapesta.