Clubul FC Bihor a anunțat joi că toate cele peste 10 mii de locuri de pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea sunt ocupate pentru partida dintre echipa gazdă și FCSB.

S-au vândut aproape 7.000 de abonamente și circa 3.000 de bilete, acestea din urmă fiind epuizate rapid.

„Dorim să informăm suporterii noştri despre faptul că biletele pentru meciul din Cupa României, de miercuri, 27 septembrie, cu FCSB, au fost vândute în totalitate. Dacă în online, biletele au fost epuizate efectiv în primul minut de la punerea lor în vânzare, cele care au putut fi achiziționate cu bani cash de la stadion s-au epuizat la aproximativ doua ore de la punerea lor în vânzare!”, a transmis clubul FC Bihor, pe site-ul oficial.

Conducerea clubului a prezentat şi datele exacte cu referire la comercializarea abonamentelor şi biletelor pentru acest joc de mare interes.

„Vă reamintim că până miercuri seara, la ora 24, când s-a oprit comercializarea abonamentelor, au fost vândute 6.863 de abonamente obişnuite, la care se mai adaugă 45 de abonamente „membru suporter”. Astfel, în total, clubul FC Bihor a vândut în acest sezon 6.908 de abonamente, ceea ce reprezintă un record al echipei noastre, dar şi al cluburilor din România în actualul sezon competiţional. Ca urmare, cu cele 3.000 de bilete vândute joi, precum şi cu locurile rezervate oaspeţilor, care sunt de 5%, împreună cu invitaţiile şi acreditările pentru jurnalişti, Stadionul „Iuliu Bodola” va fi ocupat în totalitate, pentru cele 10.346 de locuri rezervate pentru acest meci”, se mai precizează pe site-ul clubul orădean de fotbal.

Meciul FC Bihor – FCSB din cadrul Cupei României la fotbal va consemna încă o premieră: va fi primul meci desfăşurat în nocturnă pe Stadionul Municipal orădean după anul 1990. Partida va avea loc miercuri, 27 septembrie, de la ora 21.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!