Municipalitatea orădeană a stabilit joi noi restricţii de circulaţie pe străzile orădene.

Restricții în zona stadionului

Astfel, meciul de fotbal FC UTA Arad – FC Rapid Bucureşti va închide vineri traficul pe străzile din jurul stadionului Iuliu Bodola.

"La solicitarea Jandarmeriei Române, în vederea organizării în condiţii optime a meciului FC UTA Arad şi FC Rapid Bucureşti, vineri, 20 octombrie, între orele 18:00 - 23:00, se restricţionează circulaţia auto, cu excepţia riveranilor şi a mijloacelor de transport în comun", a anunţat joi Primăria printr-un comunicat de presă.

Pe lista străzilor care vor fi închise figurează: Olimpiadei (de la intersecţia cu strada Prof. Dr. Ion Cantacuzino până la intersecţia cu str. Traian Lalescu), Traian Lalescu (de la intersecţia cu strada Iasomiei până la intersecţia cu strada Olimpiadei) şi Sportului (de la intersecţia cu strada Olimpiadei până la intersecţia cu strada Tudor Arghezi).

La fel, vor fi închise artere precum Tudor Arghezi (de la intersecţia cu strada Iasomiei până la intersecţia cu strada Ion Cantacuzino), Busuiocului (de la intersecţia cu strada Iasomiei până la intersecţia cu strada Ion Cantacuzino), Ion Cantacuzino (de la intersecţia str. Iasomiei până la intersecţia cu str. Olimpiadei) şi Sfântul Ladislau (de la bulevardul Ştefan cel Mare până la stadion).

Pentru lucrări la Nufărul Geotermal

Pe de altă parte, Comisia de circulaţie a hotărât restricţionarea traficului rutier pe o porţiune din strada Bumbacului începând de joi, 19 octombrie până pe 14 noiembrie pentru lucrări la reţeaua de termoficare.

"La solicitarea SC Elsaco, Comisia de circulaţie a avizat instituirea restricţiei de circulaţie pe strada Bumbacului, în dreptul numerelor 16, 14, 12, 10, 8, 16A, 14A, 12A, 10A", a transmis Primăria.

Măsura va fi luată pentru subtraversarea străzii Bumbacului cu reţeaua de termoficare în cadrul proiectului Nufărul Geotermal.

"Pentru subtraversarea străzii Bumbacului de la nr. 1, din dreptul Căminului de Bătrâni, se va restricţiona traficul cu priorităţi faţă de sensul opus, iar traversarea se va face pe câte o bandă o data", a anunţat Primăria.

În mod provizoriu pentru asigurarea circulaţiei zona săpăturilor va fi acoperită cu tablă.

"Pentru subtraversarea străzii Bumbacului de la nr. 1, din dreptul Căminului de Bătrâni, se va restricţiona traficul cu priorităţi faţă de sensul opus, iar traversarea se va face pe câte o bandă o dată", a anunţat Primăria.

La fel, pe strada Ion Bradu, pe sensul de mers dinspre pârâul Peţa spre strada Bumbacului circulaţia va fi restricţionată la o singură bandă pe ambele sensuri.

Pe de cealaltă parte, tot pentru derularea unor lucrări de termoficare, firma Crito Prod obţinut restricţii de circulaţie pe strada Ion Bradu până pe 15 noiembrie. În acest interval circulaţia auto se va desfăşura alternativ, pe câte o bandă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!