Meciul pe care echipa de baschet CSM CSU Oradea trebuia să-l joace pe 4 ianuarie, în deplasare, cu SCM U Craiova, a fost amânat. 

Ar fi fost prima partidă din calendarul echipei orădene în 2022. "Meciul dintre SCM U Craiova şi CSM CSU Oradea, contând pentru sezonul regulat al Ligii Naţionale de baschet masculin – ediţia 2021/22, iniţial programat pentru marţi (04.01.2022), ora 17:00, a fost amânat", se arată pe site-ul oficial al clubului CSM Oradea.

Conducerea clubului orădean a solicitat amânarea acestei partide întrucât 10 jucători şi 4 membri ai staff-ului tehnic de la echipa de baschet masculin sunt în izolare, după ce au fost diagnosticaţi cu Covid-19.

Potrivit informării făcute de clubul CSM, aceştia vor ieşi din carantină în datele de 2, 3, 4 şi respectiv 5 ianuarie 2022.

"Pe această cale, CSM Oradea mulţumeşte echipei SCM U Craiova, dar şi Federaţiei Române de Baschet pentru înţelegere. Jocul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară. Vom reveni cu informaţii în acest sens", mai precizează conducerea clubului CSM Oradea.

Şi meciul cu BC Athletic Neptun Constanţa, programat pentru data de 21 decembrie, a fost amânat din acelaşi considerent.