Cu doi reprezentanţi la Cupa României la tir cu arcul, competiţie care s-a desfăşurat sâmbătă la Aninoasa, în judeţul Hunedoara, Clubul Sportiv Redpoint Oradea şi-a adjudecat locul II şi medalia de argint la categoria junioare compound (CJW). Performanţa a fost obţinută de Bernadett Haragos.

De menţionat că în tirul cu arcul, proba de field implică trageri la ţinte situate la distanţe cunoscute şi necunoscute, deseori nemarcate, în păduri sau teren accidentat, ceea ce face mult mai dificil tirul decât în probele de target.

Distanţa maximă cunoscută la care a tras sportiva C.S. Redpoint a fost de 60 de metri.

Instalată confortabil pe locul 3 în clasament, după cele două runde de calificări, Bernadett Haragos a reuşit să cucerească medalia de argint, după ce a pierdut la doar 2 puncte aurul în favoarea Andreei Albu (CSS Unirea Iaşi).

Celălalt sportiv orădean participant a fost în concurs de seniori. Este vorba despre Alin Mureşan, care a revenit în activitatea competiţională după o pauză de aproape doi ani. El s-a situat acum pe locul 5 la categoria lui.

"Aceste rezultate au fost posibile şi cu susţinerea Rivolto Cons, Banca Transilvania, Turism Felix, Darer şi Liceul Sanitar "Vasile Voiculescu"", transmit, printr-un comunicat, reprezentanţii clubului Redpoint Oradea.