Aflată la prima ei competiţie oficială, sportiva Mădălina Borţiş a adus pentru noul club orădean ACS "Moga Răzvan" şi prima medalie. Este vorba despre bronzul pe care şi l-a adjudecat la întrecerile Campionatului Naţional de box pentru senioare, competiţie care a avut loc la Constanţa, în perioada 16-22 septembrie.

În vârstă de 20 de ani, Mădălina a concurat la categoria de greutate de 66 de kilograme, unde a avut o adversară pe măsură, cu multiple titluri naţionale.  Ea a ocupat în cele din urmă locul III, intrând în posesia medaliei de bronz, ceea ce reprezintă o realizare, la prima ei participare.

"Sunt foarte mândru de curajul şi dedicarea ei, de evoluţia Mădălinei în ultimii doi ani de când vine la antrenamente. Şi mă bucur că am avut sprijinul unei echipe minunate, coantrenorii Dacian Bungau şi Iosif Chezan, preparatorul fizic Cristian Gurău, nutriţionistul Mihai Vargisc şi psihologul Roxana Heredeu. Sunt recunoscător şi sponsorilor care m-au ajutat sa ofer ce e mai bun competitoarei",  a declarat antrenorul sportivei, Răzvan Moga.

Pentru noul club ACS "Moga Răzvan" Oradea întrecerile de la Constanţa au reprezentat şi prima competiţie oficială de la înfiinţare.
"După acest început frumos în lumea competiţiilor, ne pregătim pentru următoarele întreceri din octombrie şi noiembrie. "Totul despre sport, pentru sport" este motoul clubului", a mai transmis conducătorul şi fondatorul clubului, Răzvan Moga.

În octombrie va urca în ring şi Raul Luca (14 ani), la Campionatul Naţional de box pentru cadeţi.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!