Sportivul orădean Laviniu Chiş, care în prezent este legitimat la clubul CSM Craiova, a cucerit două medalii la întrecerile Campionatului Naţional de Atletism 10 km pe şosea, competiţie care s-a desfăşurat la Bucureşti, pe data de 26 martie.

Laviniu Mădălin Chiş a cucerit medalia de bronz în cadrul probei individuale de seniori, unde a terminat al treilea, cronometrat fiind cu timpul de 30:44:43 minute.

Orădeanul a fost devansat doar de Dragoş Pop de la LPS Cluj Napoca, care a terminat pe primul loc, cu timpul de 30:10:28 minute, şi de Ştefan Gavril, de la CSU Cluj Napoca, situat al doilea, cu 30:26:86 minute.

Cealaltă medalie pentru Laviniu Chiş a fost însă de aur şi a fost adjudecată în proba pe echipe. Formaţia sa, CSM Craiova A, a ocupat prima poziţie în proba de 10 km echipe seniori, cu timpul total de o oră, 35 de minute şi 39 de secunde.

Dintre coechipierii săi, orădeanul Laviniu Chiş a avut cel mai bun timp, 30:44:43 minute, în timp ce Robert Necula a terminat cu timpul de 31:00:89 minute, iar Ştefan Ştiuca a parcurs distanţa în 33:35:76 minute.

CSM Craiova A a câştigat proba pe echipe masculin, după ce a devansat formaţiile CSU Cluj Napoca şi CSM Craiova B, situate şi ele pe podium, pe locurile imediat următoare.

Atletul orădean Laviniu Chiş este pregătit de antrenorul craiovean Marius Ionescu şi de cel orădean Călin Laza.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!