Sportivii Centrului Olimpic de pregatire Oradea au fost angrenati la sfârșit de săptămână în două competiții internaționale. Doi dintre ei s-au clasat pe podium, iar unul s-a situat în apropierea acestuia.

Vlad Vișan, de la CSM Liberty s-a clasat al III-lea la categoria 81 kg de la Openul Panamerican Santiago de Chile, din Chile. La această competiție au participat 123 judoka din 13 țări, iar în urma rezultatului sportivul orădean a primit 50 puncte în clasamentul IJF Tour World Ranking List.

De precizat faptul că Vlad Vișan va participa în perioada 24-26 martie și la Openul Panamerican de la Lima, din Peru.

De asemenea, Alexandru Raicu, de la CSM Pitești, sportiv care se pregătește în centrul de la Oradea, a obținut locul III în proba de 73 kg la Openul African Casablanca din Maroc. La această competiție au participat 211 judoka din 23 țări.

În fine, Marcel Cercea, de la CSU Pitești, judoka aflat, de asemenea, în Centrul Olimpic de la Oradea, s-a situat pe locul V și a pierdut medalia de bronz a categoriei 73 kg, în fața colegului său, Alexandru Raicu la competiția mai sus amintită.

În urmatoarea perioadă, sportivii Centrului Olimpic de la Oradea vor participa la două stagii de pregatire la centrele de la IJF Dunavarsany și Tata din Ungaria.

Sportivii sunt pregatiti de antrenorii Aurelian Ciprian Fleisz, Mircea Frățică și Alexandru Goncearenco.