După ce au început bine sezonul, cu trei victorii din trei posibile, în meciurile oficiale, fotbaliştii de la CAO se pregătesc acum de noile bătălii, următorul meci fiind programat sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 17, cu CFR Cluj II, iar apoi, pe 8 septembrie, va veni duelul din cupă cu U Cluj.

Pe lângă condiţiile sportive, noua conducere încearcă să-i ajute pe jucători şi cu alţi factori care le pot influenţa activitatea, atât pe terenul de sport, cât şi în afara lui.

O primă acţiune în acest sens s-a petrecut luni, în vestiarul jucătorilor de la CAO, când medicul echipei de baschet CSM Oradea, dr. Alin Iova, a fost invitat să susţină o primă lecţie privind nutriţia şi alimentaţia sportivilor.

Alin Iova, care a fost ani mulţi şi medicul echipei FC Bihor, le-a vorbit fotbaliștilor şi despre modurile de refacere şi recuperare după efort, dar şi despre importanţa acestora.

"Dorim să-i ajutăm pe jucători cât putem mai bine. Este important ca ei să conştientizeze că au nevoie de un mod de viaţă echilibrat, atât în teren cât şi în afara lui. În acest sens, medicul Alin Iova a venit să le vorbească despre nutriţie, ce este bine şi indicat să mănânce, cum să efectueze recuperarea etc. Astfel de întâlniri cu domnul Iova vor mai avea loc, cum, de altfel, vor mai fi și altele, cu alt specific. Spre exemplu, intenţionăm ca în zilele următoare să aducem un arbitru cunoscut, poate pe Tavi Şovre sau dacă nu, pe altcineva, care să le vorbească despre regulamentele jocului, chestiuni pe care să le cunoască fiecare foarte bine", a declarat, pentru BIHOREANUL, Laurenţiu Danşa, noul preşedinte al echipei CA Oradea.