Medicul orădean Dan Stamatiu, acuzat că a împuşcat miercuri mortal o femeie şi l-a rănit grav pe soţul acesteia, a fost prins în municipiul Cluj Napoca.

Potrivit digi24.ro, poliţiştii l-au ridicat pe medic dintr-un apartament, oamenii legii găsind acolo şi pistolul care se presupune că a fost arma cu care doctorul a comis crima.

După cum se ştie, orădeanul în vârstă de 54 ani a fost dat în urmărire generală miercuri, în Ungaria, după ce a împuşcat doi oameni, soţ şi soţie, femeia în vârstă de 40 ani murind pe loc în urma atacului.

Potrivit presei din Ungaria, medicul Dan Stamatiu, în vârstă de 54 de ani, originar din Oradea, ar fi intrat în casa din Satoraljaujhely unde locuieşte femeia, agent de vânzări la o firmă de farmaceutice, împreună cu soţul ei, antreprenor în construcţii, împușcându-i în timp ce aceștia dormeau, chiar în fața copiilor gemeni în vârstă de 7 ani, fără ca aceştia să fi fost răniţi.

Dan Stamatiu a fost dus de poliţişti la Parchetul Curţii de Apel Cluj, unde a fost reținut. Acesta va ajunge în fața unui magistrat în vederea executării mandatului european de arestare, emis de autorităţile maghiare.