Cei aproximativ 10.000 de membri înscrişi în PSD Bihor (după afirmaţiile preşedintelui organizaţiei, Ioan Mang) trebuie să completeze şi să predea la sediul partidului o aşa-numită fişă personală care va cuprinde informaţii din cele mai diverse.

"Fişa de membru trebuie să arate de la ce competenţe profesionale au membrii noştri, până la ce ziare şi televiziuni urmăresc", a spus vineri liderul organizaţiei, Ioan Mang, precizând că informaţiile vor fi centralizate şi stocate "pe serverul partidului, la Bucureşti".

Mang a afirmat că liderii PSD vor ca în acest fel să ştie nu doar câţi membri are partidul, dar şi "pe cine ne putem baza când PSD va veni la guvernare, ca să ştim pe cine desemnăm candidaţi şi pe cine propunem în funcţii".

Un alt motiv, a adăugat Mang, este că, în funcţie de răspunsurile primite, PSD va acorda atenţie sporită acelor publicaţii şi posturi de televiziune care sunt mai urmărite de activiştii partidului, deoarece prin acestea vor fi transmise mesajele către aderenţi şi simpatizanţi.