Vicecampioana României la polo pe apă, formaţia CSM Oradea, va găzdui la finele săptămânii viitoare un turneu internaţional amical, la care vor participa patru echipe, provenite din România, Ungaria şi Serbia.

Pregătitor pentru noul sezon competiţional, turneul va cinsti memoria tânărului poloist orădean Andrei Drăghici, care și-a pierdut viața în primăvara anului trecut, la doar 23 de ani.

Așa cum BIHOREANUL scria la vremea respectivă, tânărul s-a stins chiar în timpul unei partide de polo, pe când evolua pentru Dinamo, într-un meci cu Rapid. La un moment dat, a acuzat o stare de rău în bazin, a fost scos pe brațe de colegi, dar medicii nu au reușit să îl resusciteze.

Memorialul Andrei Drăghici va avea loc în perioada 1- 3 septembrie şi se va desfăşura la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea.

Vor participa echipele: CSM Oradea, Dinamo Bucureşti, Miskolc din Ungaria şi Vojvodina Novi Sad din Serbia.

Intrarea spectatorilor la toate aceste jocuri va fi liberă.

Programul turneului este următorul:

Vineri, 1 septembrie:

Ora 18:00  Dinamo București - Miskolc
Ora 19:30  CSM Oradea - Vojvodina Novi Sad

Sâmbătă, 2 septembrie:

Ora 18:00  Vojvodina Novi Sad  - Dinamo București
Ora 19:30  Miskolc - CSM Oradea

Duminică, 3 septembrie:

Ora 10:00  Miskolc - Vojvodina Novi Sad
Ora 11:30  CSM Oradea - Dinamo București

Pe de altă parte, Memorialul Andrei Drăghici va prefaţa două turnee oficiale care vor fi găzduite de acelaşi Bazin Olimpic „Ioan Alexandrescu”.

Este vorba despre turneul de calificare din LEN Champions League, care va avea loc în perioada 8-10 septembrie, şi turneul Cupei României, care de va desfășura în perioada 14-17 septembrie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!