Micii atleţi orădeni de la CSS LPS Bihorul s-au remarcat la întrecerile Campionatelor naţionale de atletism în sală pentru copii I, II şi III, întreceri desfăşurate în perioada 3-4 aprilie la Bucureşti. Orădenii au reuşit să-şi adjudece trei clasări pe podium, un loc I şi două clasări pe treapta a II-a.

Cel mai bun rezultat l-a înregistrat Denisa Iljeş, la copii III, unde a devenit campioană naţională în proba de biatlon. Antrenată Robert Olah şi Florina Fărcuţ, Denisa a acumulat 672 puncte, după ce la 50 de metri a terminat cursa în 8,32 secunde, iar la 200 m, în  33,82 secunde.

Pe locul al doilea, dar la copii I, s-a situat Larisa Brândaş,în cadrul probei de triatlon, unde la 60 m a terminat în 8,27 secunde, la lungime a avut rezultatul de 5,10 m, iar la 800 m, 2,47 minute. Larisa este pregătită de antrenorul Virgiliu Preda.

În fine, cealaltă medalie, tot de argint, a fost cucerită de Serena Benyi, fiica antrenorului Benyi Laszlo. Ea a terminat pe locul al doilea în proba de săritură în înălţime la copii II. Rezultatul său a fost de 1,20 m, ceea ce constituie un nou record personal.

Aceasta a fost ultima competiţie de sală din acest sezon. La finalul ei, antrenorul orădean Robert Olah a tras concluziile. "Sincer, sunt mulţumit, poate un pic peste aşteptări în condiţiile în care noi nu avem sală, iar anul acesta am câştigat nouă medalii la toate categoriile de vârstă. A fost o pregătire de iarnă bună, iar rezultatele au fost cele aşteptate", a precizat tehnicianul.

Pentru tinerii atleţi orădeni urmează în acest week-end Campionatele Naţionale de cros pentru juniori II, III şi copii, sâmbătă, la Botoşani, unde vor participa Alexandra Bărcui, Samanta Potra şi Cristina Lup.