Tinerii baschetbalişti orădeni de la CSM CSU Oradea au obţinut trei victorii şi au suferit o înfrângere la primul turneu de baschet juvenil din sezonul competiţional 2020-2021, care s-a desfăşurat în perioada 27-28 februarie, la Sighetu Marmaţiei.

Este vorba despre un turneu care a contat pentru Campionatul Naţional U13 masculin şi la care echipa orădeană antrenată de Ioan Feflea şi Călin Pop s-a clasat pe locul 2 în grupă, fiind devansată la coşaverajul meciurilor directe de formaţia din Târgu Mureş.

Sâmbătă, în prima zi a turneului care s-a desfăşurat în sala de sport a Liceului Forestier din Sighet, CSM CSU Oradea a întâlnit echipa LPS Târgu Mureş, în faţa căreia a cedat cu 49-85, după care s-a duelat cu gazdele de la CSŞ CSM Sighetu Marmaţiei, pe care a reuşit să le învingă cu scorul de 95-29.

Apoi, duminică, în ziua a doua au urmat alte două victorii, 78-64 în meciul cu LPS Târgu Mureş, luându-şi astfel revanşa în faţa formaţiei mureşene, şi 62-28 cu CSŞ CSM Sighetu Marmaţiei.

Campionatul Naţional U13 masculin va continua în perioada 20-21 martie, când este programat cel de-al doilea turneu, într-o locaţie încă nestabilită.

Componenţa echipei U13 în de la CSM CSU Oradea în acest sezon: David Abrudan, Mihnea Andrei Dimitriu, Bogdan Pînzaru, David Andrei Băran, Andrei Topai, Andrei Meşter, Eduard Toth-Şerbescu, Alexandru Morariu, Mihnea Albu, Rareş Mihai Petrea, Ianis Farcaş, Rareş Rosmenteniuc, Armin Mihai Ignat, Luca Eric Cernat, Iosua Florin Pali, Bogdan Bacuciu, Luca Andrei Ţiţ, Samyr Alzbin şi Flavius Bolba.