Oraşul maghiar Debreţin a găzduit recent ediţia a 29-a a Cupei Crăciunului la fotbal juvenil, o competiţie cu participare internaţională.

Echipa Juventus Oradea (reorganizată nu demult) a participat la categoria de vârstă 2013, alături de alte 11 competitoare.

În faza grupelor, orădenii i-au avut ca adversari pe ucrainienii de la Minaj "A", pe sârbii de Strandard Belgrad şi pe localnicii de la Olasz Focisuli. Orădenii i-au învins pe maghiari şi pe ucrainiei cu acelaşi scor, 2-0 (în ambele meciuri au marcat Olah-Forizs Botond şi Balogh Baltazar), pentru ca disputa cu sârbii să fie adjudecată la limită, cu 1-0, graţie golului marcat de Batori Sandor.

În ziua următoare, piticii orădeni au dat piept cu două formaţii locale, fiind învinşi de Loki Focisuli (scor 2-0) şi câştigând în faţa Academiei DLA cu scorul de 2-1 (reuşitele le-au apartinut aceloraşi jucători, Olah-Forizs Botond si Balogh Baltazar). 

În urma acestor rezultate, Juventus Oradea a evoluat în finala mică, acolo unde a învins în mod categoric echipa Primavera Satu Mare, cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Olah-Forizs Botond, Balogh Baltazar şi Batori Zalan.

Aflaţi doar la cea de a treia competiţie oficială, după turneele de la Szeghalom şi Cupa Juventus, tinerii fotbalişti orădeni au reuşit o frumoasă performanţă, astfel, la Debreţin, după ce au încheiat pe podium tradiţionalul turneu din Ungaria, cucerind medaliile de bronz.

Pe de altă parte, conducerea clubului Juventus Oradea anunţă că aşteaptă la antrenamente copii născuţi în anii 2013, 2014 şi 2015. Mai multe informatii pot fi obţinute de la antrenorul Iosif Boka, la numărul de telefon 0755-521-853.