Federația Română de Fotbal a lansat campania „Cupa Vine La Tine”, menită să cinstească performanțele, poveștile și eroii din fotbalul românesc. În concurs sunt înscrise reportaje realizate de FRF în 48 de localități din 16 județe în care ajunge trofeul Cupei României, „pentru a descoperi poveștile a 118 personaje și martori din cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc”.

Reportajele video sunt prezentate pe pagina de facebook a Cupei României, iar iubitorii fotbalului din aceste județe le pot vota online.

În primul tur al duelurilor virtuale, Bihorul îl are ca adversar pe județul Sibiu, iar voturile pot fi date  până pe 22 februarie. Poveștile bihorene ale Cupei au fost spuse, între alții, de Alexandru Boc (foto), Ioan Zare, Zeno Bundea, și Ciprian Fogarasi.

Judeţul care adună mai multe voturi se va duela în „sferturi” cu județul Cluj, care s-a impus la limită în duelul cu Argeșul, în prima confruntare a „optimilor”.

Bihorenii sunt invitați să intre pe pagina de Facebook Cupa României și să voteze cu „love” la reportajul despre judeţul lor. Din materialul video, microbiştii pot afla o confesiune a fostului internațional bihorean Sandu Boc, povestea unică şi formidabilă a CAO Oradea şi pot urmări dialoguri cu Ioan Zare, tricolor bihorean la EURO ’84, și Zeno Bundea, reîntors în fotbalul de acasă

FRF informează că județul care va câștiga competiția va primi trofeul Cupa României, „replica în mărime naturală urmând să fie prezentă pe toată durata anului viitor, 2022, la competițiile de copii și juniori, grassroots și old-boys, în școlile și grădinițele din comunitate, ca simbol al valorilor fotbalului românesc și Cupei României”.