OTL și-a tras „sculă” de lux. Microbuzul de fițe pe care Consiliul Județean Bihor l-a achiziționat la ordinul fostului președinte Pásztor Sándor, cu capitonaj din piele și iluminat din plafonieră cu „stele” albastre, a ajuns în proprietatea societății de transport local din Oradea pentru aproximativ 40.000 euro.

Vândut la licitație în urmă cu o lună de CJ Bihor, vehiculul, care a apucat să ruleze mai puțin de 10.000 kilometri, este folosit doar la ocazii speciale.

Cumpărat pentru a asigura ruta Oradea - Biharkeresztetes (Ungaria), microbuzul a fost scos din garaj vinerea trecută, în cadrul unei conferințe de presă organizate de primarul Florin Birta cu prilejul unei vizite în teren făcute în Oradea de ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, după ce OTL îl mai folosise o singură dată.

Bihorel a aflat că în urmă cu două săptămâni mașina o preluase de la aeroport pe vedeta Irina Rimes, care a concertat în încheierea Campionatului European al vatmanilor. Cum ar veni, microbuzul iese prin oraș doar când vin „staruri” de la București ca să se dea în spectacol...
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!