Deşi are destule probleme din cauza referendumului, Liviu Dragnea recidivează şi încalcă toate legile, inclusiv pe cele ale bunului simţ, în această campanie prezidenţială. Eu, sincer, m-am bucurat aflând că vine la Oradea să dea cheile a 10 microbuze şcolare. M-am întristat însă la loc când am aflat că de fapt acestea nu sunt donate din modestele lui economii de teleormănean isteţ, ci au fost cumpărate din banii publici.

Păi, dacă e aşa, de ce nu a chemat toţi contribuabilii bihoreni la ceremonie? Pentru că din banii lor s-a făcut achiziţia! Mai speram ca, odată cu microbuzele, să aducă şi ceva asfalt, pentru că pe drumul de Beiuş nu de microbuze e nevoie, ci de vehicule pe pernă de aer.

Apoi mă surprinde grava scăpare pe care a dovedit-o în cazul decedaţilor. Putea foarte bine să aducă şi pentru Cimitirul Rulikovski o dubă de transport cadavre: cu alt elan mergeau decedaţii să-l voteze pe şeful lui.

Domnul Dragnea a declarat că această donaţie arată interesul Guvernului pentru educaţie. Aşa o fi, dar atunci cum explică că încă nu s-au tipărit manualele pentru clasele I şi a II-a? E pentru prima oară în istoria ţării când copiii nu au din ce să înveţe. Dar, până la urmă, la ce le trebuie şcoală, că oricum îi bagă PSD-ul la facultate fără diplomă de Bacalaureat? Pe când vor creşte prichindeii, poate că va fi suficient să te ştii semna ca să obţii un doctorat.

Vizita lui Dragnea, cu comportamentul lui de căprar, mi-a arătat marea diferenţă între pesediştii noştri şi sudişti. Aici sunt oameni rezonabili, echilibraţi, cu scaun la cap, dispuşi dialogului. Peste Carpaţi, însă, e jale.

Citiţi pe aceeaşi temă articolul "Spectacol la Prefectura Bihor: Vicepremierul Dragnea "dă" microbuze la primari "cu drag", să aducă "zâmbete pe feţele copiilor" (FOTO)"