Sportivul Mihai Dringo este primul atlet din istoria clubului CSM Oradea care a concurat la Campionatul Mondial de sală pentru seniori.

Potrivit CSM, el a participat, duminică, în calificările probei de 4×400 metri plat, cu echipa României, la întrecerile desfăşurate în Serbia, la Belgrad.

Legitimat la CSM CSU Oradea, Mihai Dringo a concurat alături de Andrei Niculiţă, Denis Toma şi Robert Parge, iar ştafeta României a fost înregistrată cu timpul 3:13.14 minute, fapt care a plasat-o pe ultimul loc într-o serie în care au mai concurat Marea Britanie, Olanda şi Polonia.

Orădeanul Mihai Dringo, sportiv pregătit de antrenorul Robert Olah a cucerit în urmă cu două săptămâni medalia de bronz la Campionatul Balcanic de Atletism în sală, la Istanbul (Turcia), în proba individuală de 400 metri plat. Tot atunci a stabilit un nou record naţional absolut, cu 3:10.36, la nivel de seniori în proba de 4×400 metri plat, cucerind medalia de aur.

De asemenea, la finele lunii februarie, Mihai Dringo a devenit dublu campion naţional în aceeaşi probă, de 400 metri individual. El a cucerit titlul naţional la Bucureşti, atât la seniori, cât şi la tineret (U23).