Prima manşă a finalei barajului de promovare în Liga a II-a, pe care jucătorii de la FC Bihor Oradea o vor susţine sâmbătă de la ora 18, la Ghiroda, în judeţul Timiş, în compania echipei locale CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, va fi condusă la centru de arbitrul dâmboviţean Mihai Motan din Târgovişte.

Asistenţi vor fi Doru Zamfir din Slatina şi George Suciu din Câmpia Turzii, în timp ce arbitru de rezervă va fi Marius Nechita Chioran din Floreşti, judeţul Cluj.

Observator pentru arbitri a fost delegat Marian Salomir din Cluj Napoca, iar delegat pentru joc, George Valentin Gîdea din Bucureşti.

Partida CSC Ghiroda şi Giarmata Vii - FC Bihor Oradea  se va desfăşura pe Stadionul Emilian Pavel din Ghiroda şi va putea fi urmărită în online pe canalul de YouTube FRF TV.

La joc şi-au anunţat prezenţa şi peste 100 de suporteri ai echipei roş-albastre orădene.

Reamintim că în vederea acestui joc, echipa orădeană s-a deplasat de joi la Arad, unde şi-a stabilit cartierul general şi unde joi şi vineri a susţinut antrenamentele. Plecarea la Ghiroda a fost programată pentru sâmbătă, în ziua jocului.


Programul manşei I a finalelor barajului de promovare în Liga a II-a (sâmbătă, ora 18):

CSM Focşani 2007 - AFC Metalul Buzău

CS Afumaţi - CS Dinamo Bucureşti

AFC Câmpulung – Muscel 2022 - SCM Râmnicu Vâlcea

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii - FC Bihor Oradea

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud - CS Unirea Ungheni 2018

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!