Dezvăluire interesantă, făcută de PressHub. O tânără româncă din Spania, cu o avere impresionantă, a fost angajată, pe rând, la două ministere pe funcția de consilier, fiind apropiată a europarlamentarului Rareș Bogdan și a familiei sale. Femeia este secretar general adjunct al PNL Diaspora, organizație condusă de Rareș Bogdan, și fiica unui lider local liberal. Are nu mai puțin de 11 locuințe pe numele ei...

Oana Babagianu (foto) a revenit în țară la începutul lunii iunie, iar, potrivit PresHub.ro, inițial a fost angajată la Ministerul Energiei pe funcția de consilier.

„După doar două săptămâni, a trecut la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, unde este consilier superior în direcția Comunicare, Transparență și Dialog Social”, arată sursa citată.

Susținută în funcție de liderul PNL Rareș Bogdan, Oana Babagianu este fiica subprefectului județului Ialomița, Gheorghe Babagian, descris de presă ca fiind un traseist politic, după ce a trecut de la PSD, la PDL și PNL, cu o avere consistentă, dar „sumară” în declarațiile de avere.

Fiica sa, în schimb, care lucrează în prezent pe funcția de consilier superior al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, a menționat în declarația de avere că deține nu mai puțin de 11 locuințe, dintre care două în Spania.

Conform documentului citat, Oana Babagianu deține, împreună cu soțul ei, o casă la Madrid de 840 de metri pătrați, dar și o casă de vacanță la Denia-Spania, de 250 de metri pătrați, la care este unic proprietar.

Apartamentele din București au în total o suprafață de 570 de metri pătrați, la care se adaugă apartamentele din Voluntari și Dudu-Ilfov.

De asemenea, deține un teren în Madrid în suprafață de 2.772 metri pătrați, un autoturism Range Rover, mai multe conturi, dividente de 856.286 de lei, dar și datorii.

Mai multe detalii despre averea tinerei, dar și legăturile cu Rareș Bogdan, pe PressHub.ro.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!