Filmul "Mirciulică", care marchează debutul în cinematografie al celebrului vlogger şi comediant Mircea Bravo, va avea la Oradea o proiecție de gală. La eveniment vor fi prezenţi şi actorii filmului, printre care şi tanti Lenuţa din Chinteni, cea mai cunoscută bunică din România, dar și Denisa Vlad şi Ioana Maria Repciuc, două dintre actriţele Teatrului Regina Maria, care, de asemenea, fac parte din distribuție.

Proiecţia specială este programată pe 8 octombrie, începând cu ora 20:00, la Cinema Palace din incinta Lotus Center.

Printre actorii care vor fi prezenţi la eveniment se numără și Adrian Cucu şi Cătălin Herlo.

Mircea Bravo şi bunica

Lungmetrajul, regizat de Cristian Ilișuan, care va fi şi el prezent la Oradea, este centrat pe întâmplările din viaţa lui Mircea (Mircea Popa), un tânăr de 30 ani din Gherla, care pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă, locuind din nou cu părinții lui.

Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru Mirela (Denisa Vlad), soția șefului.

Mircea Bravo cu Denisa Vlad în filmul Mirciulică

"Mirciulică spune o poveste cu care vor rezona mulţi tineri din România şi prezintă realitatea societăţii româneşti exact aşa cum este ea, condimentată cu glume şi întâmplări în stilul deja cunoscut al lui Mircea Bravo", a transmis echipa filmului printr-un comunicat de presă.

Filmul produs de Mircea Popa şi Cristian Ilişuan prin Bravo Films are scenariul semnat de Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui, Andrei Vereștiuc.

Lansarea în cinematografele din toată ţara va avea loc în 7 octombrie. 

Biletele se pot achiziționa din cinematografe sau de pe site-ul Bravofilms.ro

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!