Un tânăr din Bihor care şi-a fracturat coloana în timpul petrecerii de nuntă, după ce un grup de invitaţi l-au aruncat în sus şi nu l-au prins la timp, i-a dat în judecată pe petrecăreţi şi le cere despăgubiri de 20.000 euro.

Incidentul, despre care a relatat şi BIHOREANUL, s-a produs toamna trecută, la sala de evenimente Castello, din staţiunea Băile Felix. În timp ce se afla pe ringul de dans, mirele, Liviu Filimon, a fost ridicat de un grup de petrecăreţi şi aruncat în sus. Prima dată tânărul a fost prins, însă a doua oară a scăpat din mâinile invitaţilor şi a căzut pe spate.

Deşi era vizibil lovit, nuntaşii l-au luat de mâini şi picioare, aşezându-l pe un scaun și agravându-i astfel situaţia. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Bihor l-a preluat din sala de nunţi şi l-a transportat la Spitalul Județean din Oradea, cu suspiciune de fractură la coloana vertebrală. 

Ulterior, Liviu Filimon a fost transferat la un spital din Germania, unde locuieşte de 9 ani, însă nu şi-a revenit nici în prezent, la un an de la incident, după cum a povestit chiar el BIHOREANULUI.

„Am făcut tratamente, dar am dureri şi în prezent. Am două vertebre fracturate. Urmează să se facă o evaluare medicală în următoarele săptămâni. Medicii mi-au spus că nu e exclus să fie nevoie de o intervenţie chirurgicală", spune Filimon, care a decis să deschidă un proces împotriva celor patru tineri pe care îi consideră vinovaţi de cele întâmplate, o rudă şi trei consăteni de-ai lui din comuna Sârbi.

„Mi-au stricat nunta, nu pot să-mi ridic în braţe fetiţa de 4 kilograme, la serviciu nu dau acelaşi randament, pentru că am dureri, noaptea nu pot dormi", explică el motivul procesului de pretenţii pe care l-a pornit la Judecătoria Oradea, în cadrul căruia a solicitat daune de 20.000 euro de la cei patru foşti nuntaşi. "Acești 20.000 euro reprezintă doar 5% din daunele pe care mi le-au provocat, pentru că s-ar putea să rămân cu probleme pentru toată viaţa din cauza lor", a mai spus Filimon”.

Vezi momentul accidentului:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!