Inaugurarea noii săli polivalente din Oradea, care a avut loc săptămâna trecută, miercuri, a demonstrat încă o dată limitările municipalităţii în ce priveşte promovarea unui mod de viaţă sănătos şi renunţarea la automobil.

Orădenii care au venit cu bicicletele la show-ul "All Star Game" au avut surpriza să descopere că Primăria a amenajat o parcare auto mare, cu 820 de locuri, tot neîncăpătoare, dar niciun stand unde să îşi lase bicicletele, trotinetele sau alte mijloace de deplasare nepoluante.

Rămaşi fără soluţii decente, oamenii şi-au legat bicicletele care cum au putut, de balustrade sau stâlpi de iluminat.

Şoferi sau posesori de şoferi, niciunul dintre politrucii care au ţinut să îşi lege numele de proiectul sălii polivalente nu s-a gândit că arena în care s-au investit 23 de milioane euro are nevoie şi de standuri de biciclete în valoare de câteva mii de lei.

Nu de alta, dar majoritatea dintre ei transpiră deja când coboară din maşină...


Vocea străzii

Cum vi se pare Oradea Arena? Ce vă place și ce nu vă place la noua sală polivalentă?

Sonorizarea este de proastă calitate și scaunele sunt mult prea mici și inconfortabile. În rest, nimic de comentat, a fost super!

Ioan Bodnar

Scările sunt dezastruos proiectate, un real pericol pentru spectatori. Ferească Dumnezeu să fie nevoie de o evacuare de urgență.

Ramona Vesa

Sonorizarea foarte proastă, scările prost executate, toalete puține și fără hârtie igienică, dar o sală frumoasă, de care era nevoie.

Sorin Briscan

Nu-mi vine să cred că nimeni n-a verificat sonorizarea înainte de un eveniment atât de anunțat. Organizarea a lăsat mult de dorit.

Carmen

Dezastru e puțin spus. Se aude atât de prost, încât nu înțelegi nimic, și a fost volumul foarte tare. Scări periculoase, scaune înghesuite.

Sabo Lucian

Sala arată bine, dar organizarea e ca la noi. Ori s-a grăbit Primăria cu inaugurarea, ori nu s-a pregătit destul, dar e clar că nu i-a ieșit.

Andreea

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!