Poloiştii de la CSM Oradea vor susţine sâmbătă seara meciul retur din turul III preliminar al LEN Champions League, în compania croaţilor de la Jadran Split. 

Partida se va disputa cu începere de la ora 19, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", iar pentru elevii antrenorilor Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor se anunţă o misiune extrem de dificilă, întrucât au de recuperat un deficit de şase goluri. În tur, în urmă cu o săptămână, în Croaţia, scorul disputei a fost 9-3 pentru Jadran Split.

Mai mult decât atât, bihorenii vor avea în faţă o echipă ce dispune de jucători cu statut de campioni mondiali.

Cu toate acestea, „CSM-ul va încerca să opună o rezistenţă solidă cu scopul de a oferi un spectacol agreabil publicului orădean pasionat de polo şi sport de înaltă calitate", după cum transmite conducerea clubului orădean, pe site-ul oficial.

Reamintim că pentru CSM Oradea participarea din acest sezon din cea mai prestigioasă competiţie continentală intercluburi este una dintre cele mai solide participări din ultimii ani.

Jocul de sâmbătă va fi cel cu numărul 9 pentru vicecampioana României în actuala ediţie a Ligii Campionilor Europeni.

„Indiferent de soarta dublei cu Jadran Split, aventura continentală va continua pentru CSM Oradea. Deznodământul confruntării cu echipa din Croaţia va stabili dacă orădenii vor continua în grupele LEN Champions League sau vor merge în optimile de finală ale LEN EuroCup", după cum mai transmite conducerea clubului CSM.

De menţionat că accesul la meciul de sâmbătă seara de la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" se va face pe bază de bilet. Preţul unui bilet este de 20 de lei pentru adulţi, respectiv de 5 lei pentru copii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!