Consiliul Local, reunit joi în şedinţă extraordinară, a ţinut un moment de reculegere în memoria fetiţei care s-a înecat sâmbăta trecută în ştrandul Ioşia.

Consilierul local Dorin Corcheş, liderul grupului PDL, a ţinut să transmită în finalul şedinţei un mesaj către familia victimei. "Vreau să transmit condoleanţe familiei fetiţei care a avut nefericitul eveniment în Ştrandul Ioşia", a spus Corcheş.

În asentiment cu Corcheş, preşedintele de şedinţă, Iulius Delorean a cerut consilierilor să ţină un moment de reculegere în memoria micuţei. Aleşii orădenilor, ca de altfel toţi participanţii la şedinţă, au dat curs cererii preşedintelui. "Fie-i ţărâna uşoară!", a încheiat Delorean.

Micuţa Elisabeth Haidău, de numai 7 ani, a murit, sâmbătă, după ce a fost absorbită de conducta de evacuare a unui bazin din Ştrandul Ioşia. Copilul a fost tras de sorb pentru că gura de evacuare a apei din bazin nu era acoperită cu grilaj. În prezent, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor efectuează cercetări pentru ucidere din culpă.