Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea vor susţine luni seara un nou joc pe teren propriu. De această dată este vorba despre duelul cu Steaua Bucureşti, din cadrul primei etape a returului primei grupe valorice a Ligii Naţionale.

Să vină revanşa!

Jocul este programat la Arena Antonio Alexe, cu începere de la ora 19, urmând a fi transmis în direct de Digi Sport.

Bihorenii, campionii en-titre ai României, au o motivaţie în plus pentru acest joc, ei dorind să-şi ia revanşa după meciul din tur, pierdut la Bucureşti, la o diferenţă de două puncte, scor 83-85.

De atunci însă, orădenii au avut un parcurs bun, cu o serie de victiorii consecutive şi cu o calificare pentru cea de-a doua fază a grupelor FIBA Europe Cup.

Dacă în meciul de miercuri, elevii antrenorului Cristian Achim au scuza că s-au menajat pentru această întâlnire, acum se aşteaptă de la ei să fie focusaţi sută la sută la joc şi să obţină, astfel, cea de-a şasea victorie din campionat.

O echipă "străină"

Cu această ocazie, vor veni să joace la Arena Antonio Alexe, pentru prima dată, nu mai puţin de şase jucători străini, de la echipa bucureşteană. Alături de aceştia, printre alţii, se află însă şi Andrei Mandache, fostul căpitan al CSM CSU, care acum apără culorile "roş-albastre" din Capitală.

"Se anunţă un duel interesant, în care CSM CSU primeşte vizita unei echipe noi pentru baschetul românesc. Totodată, orădenii au nevoie de o prestaţie solidă pentru a-şi preveni cele consemnate în tur", consemnează site-ul oficial al clubului bihorean, care mai precizează şi că "Oradea are nevoie de un nivel de agresivitate ridicat, de concentrare pe măsură şi de o zi inspirată la finalizare pentru a obţine a cincea victorie consecutivă în Liga Naţională".

Cu această ocazie, la bihorenii vor reveni Aaron Broussard şi Dragan Zekovic, după ce la partida din cupele europene de miercuri ei au fost menajaţi. Va lipsi în continuare, însă, Bobe Nicolescu, accidentat la spate.

Două din celelalte partide ale etapei a 8-a din Grupa valorică A a Ligii Naţionale s-au desfăşurat deja şi s-au încheiat cu rezultatele: U-Banca Transilvania Cluj-Napoca - Dinamo Ştiinţa Bucureşti 101-90 şi BCMU FC Argeş Piteşti - CS SCM Timişoara 96-99.