Spectacol ca-n filme, vineri seară, pe strada Italiană din Oradea, unde un orădean a încercat să se răzbune pe fosta sa concubină, care îl părăsise recent.

Potrivit unor surse, băut la volanul camionetei, bărbatul în vârstă de 40 de ani a lovit de câteva ori maşina fostei sale concubine până când aceasta a sunat la 112, ca să cheme ajutor.

Echipajul de poliţie sosit la locul incidentului nu a reuşit să-l calmeze pe scandalagiul care s-a blocat în aututilitară şi a început să înjure şi să ameninţe, motiv pentru care oamenii legii au fost obligaţi să cheme şi un echipaj al jandarmilor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu, a explicat, sâmbătă, BIHOREANULUI, că la cererea jandarmilor, scandalagiul a deschis geamul stânga faţă, lăsând impresia că intenţionează să-şi decline identitatea, iar apoi a pornit motorul, a demarat în trombă, încercând să scape. N-a reuşit, căci a intrat direct într-o autospecială de poliţie care era parcată în faţa sa, pe care a avariat-o serios.

"După ce a lovit prima maşină, a manevrat brusc cu spatele, a lovit din nou maşina fostei sale iubite şi a împins-o într-o altă autospecială de poliţie. Atunci, conform procedurilor, echipa de intervenţie prezentă la faţa locului a spart geamul stânga al autoutilitarei la volanul căreia se afla suspectul, reuşind imobilizarea acestuia", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

După ce l-au dat jos din maşină, poliţiştii rutieri i-au cerut bărbatului să sufle în etilotest, dar a refuzat iar apoi l-au condus la sediul Serviciului de Medicină Legală Bihor, unde, de asemenea, a refuzat recoltarea de sânge care ar fi fost necesară pentru stabilirea alcoolemiei. În final, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore iar sâmbătă va fi condus în faţa procurorului, pentru audieri. "Dacă se va impune, procurorii vor solicita arestarea suspectului", a mai spus subcomisarul Dinu.