Un bihorean în vârstă de 43 de ani a fost găsit mort, miercuri după amiază, în propria maşină, pe un drum lăturalnic, în apropiere de localitatea Pietroasa.

Potrivit unor surse judiciare, Ioan B. a fost descoperit în jurul orei 15, în autoturismul personal. "Bărbatul era dezbrăcat complet, maşina avea scaunele date în spate până la maxim,în portbagaj s-a găsit o pătură cu urme de iarbă, iar lângă banchetă se afla o cremă excitantă", a menţionat sursa citată.

Anchetatorii bănuiesc că bărbatul a întreţinut un contact sexual cu o femeie, iar decesul a survenit în timpul desfăşurării acestuia. De altfel, el a fost găsit în erecţie, rezultatele autopsiei relevând că a făcut atac de cord. Nu este exclus ca Ioan B. să fi înghiţit pastile pentru stimularea potenţei.

"Femeia cu care a fost bărbatul nu a fost găsită", a mai spus sursa judiciară. Poliţiştii au început o anchetă, iar joi, dosarul urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Interesant e faptul că nu este prima tragedie de acest gen petrecută recent în zonă. În luna iulie, cadavrul unui bărbat de 42 ani din Beiuş a fost descoperit fără suflare la marginea pădurii din satul Delani. Bărbatul, şoferul unei autosanitare a Spitalului Municipal Beiuş, a fost găsit gol în maşina personală şi fusese dat dispărut de câteva zile de către soţia sa.