Accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 12.50, lângă benzinăria Rompetrol. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere, şoferul camionului, un ieşean de 39 de ani, din municipiul Iaşi, a intrat să alimenteze, iar la ieşirea din staţia de carburanţi nu a acordat prioritate de trecere, acroşând motocicleta condusă de tânărul de 24 de ani din comuna Oşorhei.

"În urma impactului, motociclistul, care purta casca de protecţie, a fost zdrobit sub roţile TIR-ului şi a murit pe loc", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

Din cauza accidentului, circulaţia rutieră în zonă a fost îngreunată timp de aproximativ o oră, desfăşurându-se alternativ, pe un singur fir. "După finalizarea cercetărilor la faţa locului, traficul a fost reluat pe ambele sensuri", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Investigaţiile sunt continuate de poliţiştii Serviciul Poliţiei Rutiere care vor stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs tragedia.