Şi lovit, şi fără permis. I s-a întâmplat unui orădean de 37 de ani care, luni, a fost implicat într-un accident rutier produs pe Calea Borşului, la ieşirea din municipiu.

Călare pe motocicletă, orădeanul se îndrepta spre Sântion pe banda întâi, moment în care o autoutilitară condusă de un tânăr în vârstă de 27 ani din Bunteşti a ieşit de pe strada Uzinelor, tăindu-i calea.

Pentru a evita coliziunea cu autoutilitara, motociclistul a frânat brusc, pierzând controlul asupra direcției şi căzând pe carosabil.

Chemaţi la locul accidentului, poliţiştii au stabilit că vina pentru accident o poartă şoferul autoutilitarei, care a pătruns în intersecţie fără să respecte semnificația indicatorului „Cedează trecerea”.

Din fericire, conducătorul motocicletei a suferit doar leziuni ușoare, dar a rămas şi el fără permis.

„În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că orădeanul prezenta o concentrație alcoolică de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor.