Un bihorean în vârstă de 38 ani din Şuncuiuş a fost internat în stare gravă la spital, miercuri, în urma unui accident rutier produs pe un drum comunal din satul Zece Hotare.  

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, evenimentul rutier a fost provocat în jurul orei 10, chiar de victimă. Bărbatul circula pe drumul comunal 38, în localitatea Zece Hotare, la volanul unui tractor cu remorcă şi a pierdut controlul direcţiei într-o curbă periculoasă la dreapta, în pantă, s-a răsturnat pe carosabil, iar apoi în afara acestuia.

În urma verificărilor făcute la faţa locului de poliţiştii rutieri din Aleşd, s-a stabilit că şoferul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar remorca ataşată la tractor era confecţionată artizanal şi nu era înmatriculată. Cert e că, cel puţin deocamdată, nu a putut fi audiat, întrucât a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Cazul a ajuns, însă, subiect de dosar penal. Cercetările sunt continuate de polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleşd, pentru vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.