Municipalitatea orădeană a semnat trei contracte de parteneriat cu societăţi comerciale pentru pentru amenajarea peisagistică a sensurilor giratorii din bulevardul Dacia şi şoseaua Borşului, după modelul celor de la intrarea în Oradea.

Primarul Ilie Bolojan a mulţumit luni în mod public celor firme private care şi-au asumat finanţarea lucrărilor de amenajare de spaţii verzi, estimate fiecare la circa 10.000 euro.

„Mulţumesc firmei Galassini, care se va ocupa de amenajarea peisagistică a giraţiei de la intersecţia bulevardului Dacia cu strada Carpaţi, grupului Kaufland care va amenaja giraţia de la intersecţia Dacia cu Transilvaniei, şi nu un ultimul rând societăţii Baumax, care se va ocupa de amenajarea giraţiei de pe Calea Borşului, din dreptul Parcului Industrial", a spus Bolojan.

Şeful executivului local a declarat că lucrările de amenajare ale celor trei giraţii vor începe îndată ce timpul va permite finalizarea lucrărilor la terasamente.

În paralel, municipalitatea continuă lucrările de extindere a ştrandului Ioşia către malul Crişului Repede şi de reamenajare a luncii râului în zona parcului Libertăţii.