Firmele orădene înghesuite în zone rezidenţiale au acum posibilităţi de relocare. Parcurile industriale Eurobusiness I din Şoseaua Borşului şi Eurobusiness II din Şoseaua Ogorului scot la licitaţie 17 parcele de teren. Cele şase parcele din Parcul industrial I sunt puse la dispoziţie pentru construcţia de hale destinate activităţilor de producţie, iar alte 11 parcele sunt rezervate pentru construcţia de clădiri destinate unor activităţi de producţie şi servicii.

"Ne aşteptăm ca toate parcelele scoase la licitaţie să fie concesionate. Sunt multe firme locale care decât să plătească chirie pentru spaţii în care nu se mai pot extinde ar prefera să îşi construiască propriul sediu", a declarat Delia Ungur, administratorul celor două parcuri industriale.

Firmele doritoare pot depune oferte în perioada 3 - 26 iunie, până la ora 12, la sediul Eurobusiness Parc din clădirea municipalităţii. Deschiderea ofertelor va avea loc în aceeaşi zi, la ora 14 în sala mică a Primăriei.

Durata maximă a concesiunii este de 25 de ani începând de la data semnării contractului, iar preţul de pornire al licitaţiei este de 8 euro pe metrul pătrat pe 25 de ani. Documentaţia pentru participarea la licitaţie poate fi consultată pe site-urile www.oradea.ro şi www.eurobusinessparc.ro.