Am ieşit în oraş să protestez împotriva Ordonanţei scandaloase. Ultima manifestaţie la care am ieşit în stradă a fost acum 27 de ani, pentru eliberarea lui Marian Munteanu. Pentru mai tinerii cititori, Munteanu fusese bătut cu sălbăticie de hoarde minereşti şi, culmea, tot el a fost arestat.

Am ieşit atunci pentru viitorul copiilor mei. Trebuia să arătăm că nu cei cu mai multe urechi decât dinţi şi cu mai puţine clase decât trenul, încolonaţi sub flamura FSN-ului, vor duce ţara spre Occident, ci oamenii care nu puteau fi prostiţi de propaganda unicei televiziuni.

Acum am ieşit să protestez pentru viitorul nepoţilor. Nu credeam că după 27 de ani voi ajunge să mă lovesc de clonele cârpei KGB-iste Ion Iliescu, de la care au supt ideologia bolşevică alde Dragnea, Ponta şi Năstase. Prin tot ce face, Liviu Dragnea demonstrează că mai bine dă foc ţării decât să-şi piardă postul de şef al haitei. Din păcate pentru el, dar şi pentru noi, saltul de la statutul de jupân de Teleorman la cel de conducător "bullshit" de ţară este foarte păgubos pentru toţi.

Nici măcar nu pot să-l acuz pe Dragnea pentru ceea ce face. Un infractor ajuns la putere va deschide în primul rând puşcăriile, la fel cum o curvă va legaliza bordelurile. Baiurile cred că sunt la poporul acesta, care se mulţumeşte cu statutul de asistat şi-i lasă pe bandiţii de la putere să fure sume colosale dacă salariile şi pensiile cresc cu 100 de lei.

La cum arată acum România, de mâine mă apuc de sport. Să fiu în formă peste 25 de ani, ca să pot ieşi la mitinguri şi pentru strănepoţi...

Citiți și articolul Oradea se ridică! Ordonanţa adoptată în secret de Guvernul PSD-ALDE a determinat cele mai mari proteste din istoria recentă a Oradiei