Sportiva clubului ACS Viitorul Borş, Nagy Talida a avut o evoluţie foarte bună la întrecerile etapei finale a Campionatului Naţional de judo rezervat categoriei de vârstă U18.

Desfăşurată în perioada 17-19 februarie în sala polivalentă din municipiul Satu Mare, competiția a reunit un număr de aproximativ 350 de judoka, care au reprezentat cluburile afiliate la Federația Română de judo.

ACS Viitorul Borș a participat cu o sportivă, Nagy Talida, care însă la finalul competiţiei a reușit să se claseze pe primul loc, devenind campioană națională în limitele categoriei de 40 kg.

După cum a precizat antrenorul clubului Viitorul Borş, Stelian Nagy, competiția a avut un ridicat nivel tehnic, fiind și o selecție pentru lotul național al României în viitoarele competiții internaționale.

„Felicitări sportivei Nagy Talida şi mulțumirile noastre tuturor persoanelor care ne susțin”, a mai precizat antrenorul.

De menţionat că prin această performanţă, clubul bihorean a ocupat la final locul 11 din peste 40 de cluburi participante.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!