Naţionala de baschet masculin a României a revenit la Oradea, unde, joi seară, va susţine partida a doua din grupele precalificărilor Campionatului European din 2021. Adversara tricolorilor va fi de această dată echipa statului Kosovo.

Jocul este programat cu începere de la ora 18, în Arena Antonio Alexe, iar naţionala României este obligată să se impună în acest joc, pentru a păstra şanse de calificare. Asta, după ce în primul meci, reprezentativa ţării noastre a cedat în faţa Macedoniei, ceea ce a plasat-o pe ultimul loc în Grupa B.

Din lotul echipei naţionale pentru acest joc fac parte şi doi jucători ai echipei CSM CSU Oradea. Este vorba despre Giordan Lee Watson şi Tudor Fometescu. Printre ceilalţi jucători din lotul Romaniei se numără: Nandor Kuti (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca),
Radu Paliciuc (BCMU FC Argeş Piteşti), Vlad Moldoveanu (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca), Rolland Torok (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca), Alexandru Olah (Kangoeroes Basket Mechelen) si Emanuel Căţe (UCAM Murcia).

Rezultatele de până acum ale Grupei B: Kosovo – Macedonia 73-76 si România - Macedonia 90-76.

Clasamentul grupei: 1. Macedonia - 4 puncte; 2. Kosovo - 1puncte; 3. România – 1 puncte.