Locuitorii Cartierului Tineretului din Cihei s-au plâns BIHOREANULUI că îşi rup maşinile pe şanţurile săpate de angajaţii Hidroconstrucţia şi Triada pentru aducţiunile de apă şi canalizare. Circa 100 de familii din cartier se luptă zilnic cu noroaiele încă din toamna anului trecut pentru a ajunge la muncă sau şcoală.

"Numai anul acesta am băgat cam 800 de euro în maşină din cauza gropilor. Vin, sapă şanţurile şi le lasă aşa. Maşina unui vecin a rămas împotmolită în noroaie şi nu a mai putut fi scoasă decât tractată, altul şi-a lăsat acolo masca. Aşa nu se mai poate!", spune un cititor.

Localnicii se plâng că din cauza noroaielor în cartier nu vine nu intră nicio firmă de taxi, compania de salubritate nu mai ridică gunoaiele, iar în cazul unui accident sau incendiu autospecialele Ambulanţei ori ale Pompierilor ar rămâne împotmolite în loc să ajungă la victime.

Oamenii sunt cu atât mai supăraţi cu cât de câte ori abordează reprezentanţii firmelor care lucrează pe şanţurile din Cihei, aceştia îşi pasează responsabilităţile, fiecare companie dând vina pe cealaltă. Poate ar fi timpul să îi tragă la răspundere Primăria din Sânmartin...