Mihăiţă Neşu revine în fotbal! Împreună cu prietenul său, George Ogăraru, acesta va conduce formaţia de fotbal Luceafărul Oradea, care activează în Liga a doua.

Anunţul a fost făcut public de site-ul GSP.ro, care scrie că Ogăraru urmează să ocupe funcţia de director tehnic, iar Neşu va fi preşedinte. 

Jucătorii de la Luceafărul au fost informaţi deja de conducere că numirea celor doi foşti internaţionali români va fi oficializată în zilele următoare. În continuare, antrenorul echipei va fi Cristian Lupuţ, iar secund va rămâne Viorel Domocoş, arată sursa citată.

Vestea nu a fost confirmată, deocamdată, de conducerea clubului biohorean, însă Ogăraru a precizat marţi pentru BIHOREANUL că a existat deja o discuţie în acest sens între cele două părţi.

"Am văzut şi eu materialul de la GSP, dar până a se concretiza ceva mai este mult. Pot să vă spun că am avut doar o primă discuţie pe acest subiect, am fost la Petroşani, la meciul din prima etapă, unde am şi văzut echipa. Intenţie există de ambele părţi, dar până a se concretiza este cale lungă, trebuie să vedem şi proiectul, cât de serios este. Pentru mine, Oradea este un loc special, aici fiind şi Mihai Neşu, deci ar fi o variantă frumoasă, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla", a declarat Ogăraru.

În vârstă de 35 de ani, Mihai Neşu revine în fotbal după trei ani. După accidentul care l-a lăsat invalid, el a mai fost analist video la U Cluj în sezonul 2014 - 2015, făcând şi atunci echipă tot cu prietenul său Ogăraru. Supranumit "Bichonul", Mihai Neşu a jucat 86 de meciuri şi a marcat două goluri în campionat pentru FC Utrecht, în tricoul căreia a jucat între 2008 şi 2011.

La rândul său, George Ogăraru, 38 de ani, este liber de contract după ce a antrenat la U Cluj şi la juniorii celor de la Ajax, mai scrie GSP.

În etapa următoare, Luceafărul va evolua pe teren propriu, sâmbătă, 11 august, în compania celor de la Ripensia Timişoara.