Tânărul jucător bihorean Nichita Ilisie a semnat un nou angajament, pe 3 ani, cu clubul CSM Oradea.

Înalt de 1.84 metri, Ilisie evoluează pe postul de inter dreapta şi a mai jucat până acum pentru CS Crişul Oradea, atât în competiţiile de juniori, cât şi la nivel de seniori.

"Născut pe 25 iulie 2001, Ilisie este unul dintre cei mai importanţi tineri jucători de polo pe apă atât pentru Oradea, cât şi pentru România. Aşadar, el aniversează împlinirea a 19 ani de viaţă prin  semnarea unui nou angajament cu Clubul Sportiv Municipal Oradea. De altfel, el joacă pentru CSM Oradea de mai bine de trei ani şi a bifat numeroase participări sub tricolor, incluzând locul 9 la Campionatul Mondial U19 desfăşurat în urmă cu doi ani, la Minsk, în Belarus", se arată în caracterizarea pe care conducerea clubului orădean i-o face jucătorului printr-un comunicat.

De menţionat că în sezonul competiţional precedent, 2019-2020, sub comanda antrenorilor Dorin Costrăş şi Ciprian Câmpianu, Nichita Ilisie a fost unul dintre tinerii orădeni care au avut oportunitatea să câştige experienţă pe plan internaţional.

Astfel, el a bifat mai multe minute de joc în LEN Champions League şi LEN EuroCup. De asemenea, Nichita a cucerit şi trofeul ediţiei 2020 a Cupei României şi a fost component al echipei care s-a situat pe locul 2 în Superliga Naţională, la momentul suspendării competiţiei.