Piața Unirii din Oradea găzduiește începând de joi, 10 august, un turneu de volei pe nisip, care va reuni, potrivit organizatorilor, 16 echipe de fete și 20 de echipe de băieți. Acestea vor concura vreme de patru zile pe un teren care a fost amenajat zilele acestea în piața centrală a orașului și care este omologat de Federația Internațională de Volei. 

Oradea Beachvolleyball Tournament a fost anunțat inițial în Piața Ferdinand, locația fiind mutată ulterior în Piața Unirii. De joi până sâmbătă, meciurile se vor juca între orele 9 și 23, așadar va fi pornită și o instalație de nocturnă, iar duminică între orele 10 și 18. 

Semifinalele și finalele sunt programate pentru ziua de duminică. 

„Timp de 4 zile, în centrul orașului, pasionații de volei vor găsi o mică plajă amenajată special pentru ei. Turneul se adresează jucătorilor profesioniști, iar înscrierile au fost finalizate deja. Pe tabloul competițional vor putea participa 16 echipe la Feminin și 20 de echipe la Masculin. Oradea Beachvolley Tournament promite momente spectaculoase pe terenul de joc și o atmosferă incendiară în tribune. Pasionații acestui sport și suporterii își vor putea demonstra sprijinul și entuziasmul din tribune, în timp ce urmăresc jocurile pline de forță, tehnică și pasiune”, au transmis organizatorii.

Este vorba despre AVO Academia de Volei Oradea și EcoSport, în co-organizare cu Prima Residence și în parteneriat cu Visit Oradea, evenimentul desfășurându-se sub egida Federației Române de Volei. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!