Ministrul Dezvoltării, Administrației și Lucrărilor Publice, bihoreanul Cseke Attila, a anunțat sâmbătă pe pagina sa de Facebook și pe cea a Ministerului noi investiții publice în Bihor.

Sală sportivă la Sălacea...

Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții au semnat sâmbătă contractele de execuție pentru o sală de sport cu 180 de locuri la Sălacea și o bază sportivă cu două terenuri și instalație de nocturnă pentru Colegiul Național Avram Iancu din Ștei.

Potrivit anunțului, lucrările la viitoarea sală de sport din Sălacea vor putea începe în viitorul apropiat.

„Contractul a fost semnat astăzi de Compania Națională de Investiții și executant și, astfel, poate fi demarată construcția. Noua sală de sport va fi prevăzută cu marcaje pentru multiple discipline sportive (handbal, baschet, tenis și volei), iar tribuna va avea 180 de locuri”, se menționează în informare.

Investiția va fi finanțată de MDLPA cu 8,2 milioane lei.

...și bază sportivă la Ștei

Cea de-a doua investiție programată în Bihor de MDPLA vizează amenajarea unei baze sportive pentru Colegiul Național Avram Iancu din Ștei.

„Baza sportivă va avea două terenuri, cu dimensiunile de 26x44, respectiv 20x40 m. În clădire vor fi amenajate vestiare, grupuri sanitare, locuri de depozitare a echipamentelor sportive și un cabinet medical. Datorită instalațiilor de nocturnă, baza sportivă va putea fi folosită și seara”, a precizat ministrul.

Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții au semnat sâmbătă contractul cu executantul lucrărilor în valoare de trei milioane lei fapt pentru care acestea pot demara în viitorul apropiat.