Comisia tehnică pe probleme de circulaţie şi trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoş, a decis noi retricţii de trafic în Oradea. Cele mai importante sunt în zona Spitalului Judeţean şi în zona stadionului, cu ocazia desfăşurării unor meciuri.

"Pentru ca lucrările la parcarea supraetajată de la Spitalul Judeţean să poată avansa, dar şi pentru a asigura în continuare un acces facil la UPU, comisia a luat măsuri de modificare a circulaţiei în zona străzilor Louis Pasteur - Salvării - Gheorghe Doja.

În acest sens, se va închide circulaţia pe tronsonul carosabil de la intersecţia străzilor Gheorghe Doja – Salvării, până la şantierul de la parcarea Spitalului Judeţean în perioada 27.10 – 31.12.2023", a anunţat, joi, Primăria Oradea printr-un comunicat.

Concret, traficul rutier va fi deviat pe străzile Gheorghe Doja - Salvării (care devine cu dublu sens) - Louis Pasteur - parcarea din faţa Spitalului Judeţean.

Exceptând mijloacele de transport în comun, şoferii vor trebui să ocolească şi în zona Stadionului Iuliu Bodola, cu ocazia unor meciuri care vor atrage un public numeros.

Deocamdată comisia a probat restricţionarea circulaţiei auto pentru zilele de miercuri, 1 noiembrie (între orele 15:00 – 21:00), vineri, 3 noiembrie (între orele 17:00 – 23:30), şi luni, 6 noiembrie (între orele 15:00 – 21:00), pe următoarele străzi:

- strada Olimpiadei, de la intersecţia cu str. Prof. Dr. Ion Cantacuzino până la intersecţia cu strada Traian Lalescu;

- strada Traian Lalescu, de la intersecţia cu strada Iasomiei până la intersecţia cu strada Olimpiadei;

- strada Prof. Dr. Ion Cantacuzino, de la intersecţia cu strada Iasomiei până la intersecţia cu strada Olimpiadei;

- strada Sportului, de la intersecţia cu strada Olimpiadei până la intersecţia cu strada Tudor Arghezi;

- strada Tudor Arghezi, de la intersecţia cu strada Iasomiei până la intersecţia cu strada Prof. Dr. Ion Cantacuzino;

- strada Busuiocului, de la intersecţia cu strada Iasomiei până la intersecţia cu strada Prof. Dr. Ion Cantacuzino;

- strada Sfântul Ladislau, de la intersecţia cu strada Piaţa Bucureşti până la intersecţia cu strada Traian Lalescu.

Pe de altă parte, comisia a avizat restricţii de circulaţie pe str. Mareşal Averescu, în perioada 30.10 – 4.11.2023, pentru lucrări la reţeaua de apă şi termoficare, executate de S.C Leko Construct S.R.L.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!