Primăria aşteaptă colindători. Potrivit unui comunicat al municipalităţii, la fel ca în anii anteriori, administraţia locală va primi colindători de la şcolile din oraş în perioada 16 - 20 decembrie, între orele 10 - 13. Programarea grupurilor de copii se va face în perioada 9 - 13 decembrie la ghişeul 11 din Centrul de relaţii cu publicul al Primăriei.

"Conducerea unităţii de învăţământ care va solicita înscrierea va trebui să depună o cerere cu ştampila unităţii de învăţământ în care să precizeze data şi ora la care se doreşte înscrierea grupului, numărul exact de colindători, dar şi numărul de telefon al cadrului didactic coordonator", se menţionează în comunicatul Primăriei.

Pentru a da tuturor unităţilor de învăţământ din oraş şansa de a colinda municipalitatea a rugat conducerea şcolilor să desemneze doar două grupe de elevi din unitate iar programul de colinde să fie conceput în aşa fel încât să nu dureze mai mult de zece minute.

La fel ca în cazul şcolilor, toate celelalte grupuri de colindători sunt îndemnate să se programeze în prealabil pentru a evita atât aglomeraţie cât şi suprapunerile.