Tinerii poloiştii de la CSM Oradea se descurcă foarte bine la începutul primului turneu final al Campionatului Naţional de juniori III, competiţie care este programată în partea a doua a acestei săptămâni, la Bazinul Steaua din Bucureşti.

După ce au învins clar Corona Braşov, sportivii au repurtat joi şi cel de-al doilea succes, după ce au câştigat împotriva Crişul Oradea, cu scorul de 20-4. După cum o arată şi scorul, jocul a fost controlat de CSM, care s-a impus pe reprize cu: 6-0, 5-1, 4-2 şi 5-1.

Marcatorii formaţiei învingătoare au fost M. Fitero şi A. Martin – cu câte 3 goluri, A. Marinescu, R. Sandru, I. Soponar - cu câte 2 goluri fiecare, C. Burlea, B. Bajus, B. Ţecu, M. Tokai, C. Acatrinei, M. Borbei, B. Majoros şi A. Nagy - cu câte un gol.

Apoi, în etapa a III-a, în reuniunea de vineri dimineaţă, CSM Oradea a învins şi echipa Viitorul Cluj Napoca, din nou la o diferenţă clară, cu scorul de 15-4.

Similar meciurilor din prima zi, poloiştii de la CSM s-au desprins de la început şi au controlat situaţia pe tabela de marcaj în permanenţă, scorul pe reprize fiind: 5-1, 3-0, 2-0, 5-3.

În această dispută, marcatorii echipei orădene au fost: Cristian Burlea – 4 goluri, Christopher Acatrinei şi Alex Nagy – cu câte 3 goluri fiecare, Marius Borbei – cu 2 goluri, Marcu Szilagyi, Bogdan Ţecu şi Antoniu Martin – cu câte 1 gol.

De notat că Szilagyi este portarul echipei orădene, însă el a reuşit să înscrie un gol în acest meci.

Sâmbătă, tinerii poloişti bihoreni se vor duela cu cei de la Triumf Bucureşti şi cu Dinamo, pentru ca duminică, în ultima zi, să joace cu CSA Steaua.